martes, 17 de noviembre de 2009

SEGUIMENT I EVOLUCIÓ DE LA WEBQUEST


Aquesta ha estat la primera vegada que he interaccionat amb un recurs tecnològic d’aquestes característiques, no coneixia que eren les web quest, el seu objectiu, la seva funció, la seva realització, és a dir que el meu aprenentatge en relació a la utilització d’aquest recurs ha partit de 0. Enquadrar la informació, les imatges, la creació de les pagines, és a dir, tots aquells aspectes que tenen a veure en l’estructura, format d’una web quest ha estat una de les primeres dificultats, així com entendre quina era la informació, que es tenia de presentar, aquesta dificultat, interrogant, l’he superat gràcies el suport i les intervencions dels companys del grup i els exemples d’altres web quest.
Actualment estem realitzant els últims matisos, de contingut i de format, però tota la informació necessària, el cos de la web quest l’hem donat per acabat. Ens queda ubicar els objectius dins d’una de les pagines, que ja tenim redactats en un format word. Penso que haguéssim tingut d’utilitzar el word des del principi per exposar totes les consideracions, activitats idees dels companys, ja que la poca embargadura de la creació de les web quest dels membres del grup, a representat alguna complicació, que ha desencadenat moments de tensió entre els membres.
S’ha intentat abraçar el màxim de possibilitats que ofereix l’educació intercultural, programar activitats que afavoreixin l’aprenentatge significatiu i que treballin els diferents nivells presentats. Crec que els tres nivells són com un fil conductor, és a dir un pas inicial que passa per un intermedi per desembocar a l’objectiu final, el cim! En les nostres activitats es treballen els diferents conceptes i principis rellevants de l’assignatura. Les activitats són motivadores i donen a l’alumne un paper actiu i necessari durant la seva realització que ha de despertar el seu interès.
Respecte el treball en grup, penso que en un principi es van desencadenar certes diferencies envers la implicació personal de cadascú, però mica en mica sense marcar unes línees de treball i actuació inicial, els membres ens hem anat coneixent, hi hem aprofitat els nostres interessos, possibilitats, potencialitats per realitzar els diferents apartats de la pac.
Estic totalment orgullosa de la nostra web quest.
Enllaç http://www.wix.com/MireiaMontsePere/WebQuest-Interculturalitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario